Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Οι σύλλογοι διδασκόντων και γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, 3ου, 13ου και 17ου Νηπιαγωγείου σας προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα; «Πώς να είσαι ένας αποτελεσματικός γονιός».

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11-12-2024 στις 18:00. Εισηγήτρια θα είναι η κ. Βυζαντιάδου Νέλη, ψυχολόγος. Διαβάστε παρακάτω σύντομο βιογραφικό της.

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχομετρία. Αργότερα μετεκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική, την Ψυχοθεραπεία μέσω Ψυχοδράματος και τη Συστημική Συμβουλευτική Ζεύγους. Πιστοποιήθηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος.

Εργάστηκε για 10 χρόνια σε ψυχιατρικές δομές της πόλης μας και από το 2001 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της πόλης παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής, ζευγαρικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας αλλά και συντονίζοντας σεμινάρια αυτογνωσίας και εκπαιδευτικούς κύκλους που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Απολαμβάνει να απευθύνεται στον κόσμο μέσω των διαδραστικών ομιλιών της που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης και πολλούς άλλους δήμους.

Αρθρογραφεί στην Καρφίτσα και την Κουλτουρόσουπα και είναι συγγραφέας 8 βιβλίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.