Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Γ΄1 ΤΜΗΜΑΤΟΣ















Με πολλή χαρά οι μαθητές/τριες της Γ΄1  τάξης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο την θεατρική παράσταση: Τα Δώρα της Αγάπης. Ένα έργο για τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της καλοσύνης, της φιλανθρωπίας, της ειρήνης, όλες αυτές που προάγουν την ανθρωπότητα και που η έλλειψή τους είναι εντονότερη τούτες τις μέρες των Χριστουγέννων. Τούτες της ημέρες, που η ανθρωπότητα μαστίζεται από πολέμους και κοινωνικές αδικίες.

Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια της Γ΄1  τάξης για την προσπάθεια και το άψογο αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν. Επίσης, συγχαίρουμε, θερμά, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης: το δάσκαλο των παιδιών Ξενιτόπουλο Νίκο για την επιλογή του έργου και την προετοιμασία των μαθητών/τριών, την εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής Χερκελετζή Φωτεινή για τη σκηνοθετική επιμέλεια, την εκπαιδευτικό Εικαστικών Παπαδοπούλου Στέλλα για την εξαιρετική σκηνογραφία, την εκπαιδευτικό Μουσικής Κουτσουβέλη Ελευθερία για τη μουσική επιμέλεια, την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας Βεγίρη Μαρία για τα καθήκοντα ηχοληψίας και την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας Καλαμίδα Σωτξηρία για την κατασκευή της πρόσκλησης, την οργάνωση και διαμόρφωση του έντυπου προγράμματος που μοιράστηκε στους παριστάμενους προσκεκλημένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.