Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017Μαγευτική η βραδιά την Πέμπτη, 8 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών. Το είπαν κι έγινε. Τρία σχολεία, το 3ο Δημοτικό Σταυρούπολης, το 6ο Δημοτικό Σταυρούπολης και το 3ο Δημοτικό Πολίχνης, αντάμωσαν σε μια μεγάλη συναυλία και μας ταξίδεψαν με τραγούδια της γης, του ουρανού και της θάλασσας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια και από τα τρία σχολεία. Ήταν εκπληκτικά. Και βέβαια συγχαρητήρια σε τρεις φίλους εκπαιδευτικούς, μουσικούς των σχολείων, την Ελευθερία Κουτσουβέλη, τη Στέλλα Αβραμίδου και το Δημήτρη Ατζάμη, που με πολύ κόπο σχεδίασαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την υπέροχη και αξέχαστη εκδήλωση.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δεμουρτζίδη Δημήτρη και το Διευθυντή εκπαίδευσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης, κ. Γεωργίου Χρήστο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, ευχαριστούμε το διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σταυρούπολης κ. Πεκρίδη Χάρη,  το διευθυντή του 3ου Δημοτικού Πολίχνης κ. Νικητόπουλο Νικήτα, καθώς και τις κ. Νατάσα Τεφλιούδη, Τίνα Σουσουράδα και Ζωή Αλτιμαρτάκη του Τμηματος Παιδείας για την άψογη συνεργασία. 
Τέλος, ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων του σχολείου μας για τη στήριξη και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.
Το εγχείρημα πέτυχε, η συνεργασία συνεχίζεται...
Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση και δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου