Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ











Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στις 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων της Β΄1 και Β΄2 τάξης του σχολείου μας. 

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία τα παιδιά και των δύο τμημάτων περίμεναν τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι μικροί μας μαθητές και οι μικρές μας μαθήτριες παρουσίασαν δύο θεατρικά έργα, τονίζοντας το βασικό νόημα της αγάπης, της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της ειρήνης, της χαράς! 

Οι μαθητές/τριες του Β΄1 τήματος παρουσίασαν: "Τα Χριστούγεννα της οικογένειας Στριγκλάκη". Οι μαθητές/τριες του Β΄2 τμήματος παρουσίασαν το θεατρικό έργο: "Χριστουγεννιάτικη νύχτα".

 Ήταν και οι δύο πολύ όμορφες παραστάσεις!! Μοιράσαμε χαμόγελα χαράς σε όλους μικρούς και μεγάλους!! Πολλά "Μπράβο" σε κάθε μαθητή και μαθήτρια για την προσπάθεια και την παρουσία του. 

Ευχαριστούμε πολύ την εκπαιδευτικό Μουσικής Κουτσουβέλη Ελευθερία για τη μουσική επιμέλεια,την εκπαιδευτικό Εικαστικών Παπαδοπούλου Στέλλα για το όμορφο σκηνικό και την εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής Χερκελετζή Φωτεινή για τη σκηνοθετική της επιμέλεια.

Ζωή Νικολοπούλου, δασκάλα του Β΄1 τμήματος

Αλεξία Λιολιοπούλου, δασκάλα του Β΄2 τμήματος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.