Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023

 


3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

«Μίκης Θεοδωράκης»

Αγαπητοί γονείς,

Σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων - εκδηλώσεων του σχολείου μας την τελευταία περίοδο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 1. Παρασκευή, 15/12: Ο κ. Τζαμάλ- Οδυσσέας Μαάιτα, διδάκτορας Φυσικής Επιστήμης και συγγραφέας θα συναντήσει τους/τις μαθητές/τριες της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και θα τους/τις μιλήσει για το σύμπαν κυριολεκτικά και λογοτεχνικά. «Στο σύμπαν… τα πάντα βρίσκονται σε κίνηση, σε συνεχόμενη αλλαγή. Η ζωή των αστεριών είναι και αυτή μια μεγάλη περιπέτεια εξέλιξης».

 2. Δευτέρα, 18/12 και ώρα 13:15:  Ενημέρωση προόδου μαθητών/τριών της Α΄,  Β΄ τάξης και επίδοση ελέγχων προόδου Α΄ τριμήνου των μαθητών/τριών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄  τάξης. Όσοι γονείς επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από το γραφείο του διευθυντή Βεβαίωση επίσκεψης.

 3.  Δευτέρα, 18/12: Χριστουγεννιάτικο παζάρι  του Συλλόγου Γονέων από τις 08:00 έως τις 16:00, πλούσιο και εορταστικό.

 4.   Τρίτη, 19/12:  Ενόψει των Χριστουγέννων, Θεία Λειτουργία στο χώρο του σχολείου για τους μαθητές/τριες. Όσα παιδιά επιθυμούν, μπορούν να κοινωνήσουν.

 5.   Τετάρτη, 20/12: Θεατρική βραδιά της Α΄ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων στις 18:00. Οι μαθητές/τριες της Α΄1  τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο: «Το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι μαθητές/τριες της Α΄2  τάξης τη θεατρική παράσταση: «Ο Χιονάνθρωπος με τη Ζεστή Καρδιά».

 6.   Πέμπτη, 21/12: στις 19:00 οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τις οικογένειές τους στον ισόγειο χώρο του σχολείου.

 7.   Παρασκευή, 22/12: Στην αίθουσα εκδηλώσεων και ώρα 09:00, οι μαθητές/τριες της Γ΄1  τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο: ¨Το Πνεύμα των Χριστουγέννων».

 8.   Παρασκευή, 22/12: Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Β΄ τάξης. Στις 11:00 οι μαθητές/τριες της Β΄1  τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο: «Τα Χριστούγεννα της οικογένειας Στριγκλάκη» και οι μαθητές/τριες της Β΄2  τάξης την παράσταση: «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα».

 9.   Παρασκευή, 22/12: από τις 08:15 έως τις 09:40, στο χώρο του γυμναστηρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ΄2  προσκαλούν (και προκαλούν!) τους γονείς τους σε δοκιμασίες για την ανάδειξη του νέου βοηθού του Αϊ-Βασίλη.

 10.  Παρασκευή, 22/12, ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μαθητών/τριών της Ε΄1 τάξης και δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

 11.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις και χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις από όλα τα τμήματα του σχολείου. Για τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν με παρουσία γονέων, θα σας αποσταλεί πρόσκληση από τους/τις εκπαιδευτικούς του τμήματος, που τις διοργανώνει.

 12.   Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν ενεργά  στο πρόγραμμα «Το Αστέρι της Ευχής». Η δράση βρίσκεται σε εξέλιξη και εάν επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και τώρα.

 13.  Τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη, ήδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους… μέσω των ΕΛ.ΤΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.