Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024


Αγαπητοί γονείς, καλημέρα και καλό μήνα,

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, Τετάρτη, 03 Μαΐου, αρχίζουν οι εγγραφές στο Ολοήμερο Τμήμα για το σχολικό έτος 2023-2024 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή, 12 Μαΐου. Η εγγραφή πραγματοποιείται με την κατάθεση απλής αίτησης στο σχολείο, χωρίς καμία προϋπόθεση. Στην αίτηση σημειώνεται εάν επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας στο τμήμα Πρωινής Ζώνης με ώρα προσέλευσης στο σχολείο από τις 07:00 έως τις 07:15.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας του αναβαθμισμένου Ολοήμερου Τμήματος με την προϋπόθεση να υπάρχουν δέκα (10) τουλάχιστον αιτήσεις εγγραφής. Στο πρόγραμμα αυτό, δίδεται στους/τις μαθητές/τριες η δυνατότητα δράσης, δημιουργικής απασχόλησης, ελεύθερης έκφρασης με αντικείμενα σχετιζόμενα με τον αθλητισμό , τα ομαδικά αθλήματα, τους παραδοσιακούς ή μοντέρνους χορούς, πνευματικά παιχνίδια κ.α. Το ποιο διδακτικό αντικείμενο τελικά  θα διδαχθεί, θα εξαρτηθεί από την ειδικότητα του  συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, που θα τοποθετηθεί στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σήμερα σας στέλνουμε δυο αιτήσεις. Η μία αφορά την εγγραφή στο Κλασικό Ολοήμερο τμήμα με ώρες αποχώρησης 15:00 ή 16:00 και η άλλη αφορά την εγγραφή στο Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα  με ώρες αποχώρησης 15:50 ή 17:30. Εσείς θα συμπληρώσετε αυτήν που σας ενδιαφέρει. Παρακαλούμε πολύ να μας επιστρέψετε την αίτηση μέχρι τη Παρασκευή, 12 Μαΐου, για να συγκροτήσουμε τα τμήματα του ολοημέρου τμήματος. Πέραν της ημερομηνίας αυτής οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διεύθυνση του σχολείου στα τηλέφωνα 2310565110 ή 2311253702. Τις αιτήσεις μπορείτε να τις στέλνετε και ηλεκτρονικά στο e-mail : 3dimstavr@sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.