Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ





















Με οργάνωση της εκπαιδευτικού Πίττη Κατερίνας και της σχολικής Νοσηλεύτριας Λάτσου Ελευθερίας, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Επιμορφώτρια ήταν η κ. Κουτή Ντίνα νοσηλεύτρια και το σεμινάριο παρακολούθησαν οι μαθητές της Ε και της Στ τάξης, καθώς και εκπαιδευτικοί μας.

Ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να επιμορφωθούν, να μάθουν και να αποκτήσουν δεξιότητες πρώτων βοηθειών, ώστε να καταστούν ικανά να παρέμβουν με τον σωστό τρόπο για να βοηθήσουν κάποιον άνθρωπο, που χρειάζεται άμεσα βοήθεια, ακόμη και να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Στην αρχή της συνάντησης οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για το κίνημα του Ερυθρού Σταυρού και την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον Ερυθρό Σταυρό για την άμεση ανταπόκριση τοο στο αίτημα μας, καθώς και την εκπρόσωπό του την κ. Ντίνα Κουτή για την εξαιρετική παρουσίαση και μεταδοτικότητα.

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που είχαν την πρωτοβουλία της οργάνωσης και πραγματοποίησης του σεμιναρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.