Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ



Αγαπητοί γονείς,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του 3ου Δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης, αλλά και από εμένα προσωπικά, για την υποστήριξή σας και την υπομονή σας κατά την προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας μας!
Κατανοώ πως αναστατώσαμε το πρόγραμμα των ‘’Δευτέρων’’ σας με τις έξτρα πρόβες που απαιτήθηκαν, μα πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους των παιδιών!!! Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σας να συμμετέχουν τα παιδιά σας σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που ετοιμάσαμε για εσάς.
Η τελευταία μας πρόβα θα γίνει την Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, την γνωστή ώρα (13.20-15.00), στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και θα ήταν χρήσιμο να την παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά, καθώς σε αυτήν την πρόβα θα παραστούν και οι δυο προσκεκλημένοι μουσικοί που έχουμε την τιμή να μας συνοδέψουν στο φλάουτο και στο μαντολίνο!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για την αγορά ξυλόφωνων που εμπλουτίζουν και δίνουν υπέροχο ‘’χρώμα’’ στην ορχήστρα μας!!!
Η συναυλία μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θα σας αποσταλεί πρόσκληση.

Συμβουλές για τους μαθητές/τριες:
Ενδυμασία για την συναυλία:
Αγόρια: Λευκό πουκάμισο και μαύρο ή σκούρο χρώμα παντελόνι.
Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο ή λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι ή φούστα, κόκκινη κορδέλα ή κόκκινη στέκα ή κόκκινο τσιμπιδάκι-στολίδι στα μαλλιά.

Αν κάποιο παιδάκι δυσκολεύεται στα παραπάνω χρώματα, μην ανησυχείτε, το πλησιέστερο σε αυτά που μπορείτε να βρείτε, είναι αρκετό!!!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. του σχολείου.

Με εκτίμηση
Ελευθερία Κουτσουβέλη-εκπαιδευτικός μουσικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.