Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ... ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ








Στάση στο σχολείο μας έκανε το λεωφορείο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 30-12-2016, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής καμπάνιας για την Αστική κινητικότητα: "Χρησιμοποιώ το Αστικό Λεωφορείο ... ασφαλώς στο δήμο Παύλου Μελά". Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Ο.Α.Σ.Θ σε συνεργασία με το γραφείο Παιδείας του δήμου μας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν οι μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης και υλοποιήθηκε από τον συγκοινωνιολόγο του Ο.Α.Σ.Θ κ. Χατζηγεωργίου και περιελάμβανε δύο ενότητες.
Το θεωρητικό μέρος που πραγματοποιήθηκε μέσα στην τάξη, όπου αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την αστική συγκοινωνία με χρήση multimedia εφαρμογών και του διαδικτύου.
Το πρακτικό μέρος, το οποίο  υλοποιήθηκε μέσα στο αστικό λεωφορείο που ήταν σταθευμένο δίπλα στο σχολείο και είχε σαν θέμα την επίδειξη του τρόπου χρήσης και συμπεριφοράς των επιβατών μέσα στο λεωφορείο.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά κ. Χριστοδούλου Μιχάλη και του κ. Σπανού Γεωργίου, διεθυντή κίνησης του Ο.Α.Σ.Θ.

Τέλος, ευχαριστούε θερμά το γραφείο παδείας του δήμου μας, που μας ενέταξε στο πρόγραμμα και φυσικά τον Ο.Α.Σ.Θ για την επίσκεψή του στο σχολείο μας και τις πολύτιμες πληροφορίες που μας χάρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.