Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ











Μέρες αγάπης και χαράς! Μέρες αλληλεγγύης και εθελοντισμού! Μέρες δημιουργίας και συνεργασίας! Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν  για να πραγματοποιηθεί η εβδομάδα των εορταστικών εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης.



Οι εκδηλώσεις μας περιλάμβαναν  το χριστουγεννιάτικο bazzaar  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κάλαντα των μαθητών/τριών μας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, τη θεατρική βραδιά της Β΄ τάξης την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της σχολικής μας ορχήστρας και χορωδίας, στις 22 του Δεκέμβρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας,  πλαισιωμένη με το χριστουγεννιάτικο δρώμενο «Τα δώρα της αγάπης» από τους μαθητές/τριες του Γ΄2 τμήματος και ολοκληρώθηκαν με τις δύο θεατρικές παραστάσεις των τμημάτων της Α΄ τάξης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.



Ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας αποτέλεσε η παρουσία, στη συναυλία μας, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης  κ. Χρήστου Γεωργίου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά κ. Μιχάλη Χριστοδούλου και της κ. Λαζαρίδου Μαρίας, Σχολικής Συμβούλου της περιφέρειάς μας, που παρακολούθησε την εκδήλωση  των μαθητών/τριών της Β΄  τάξης. Τους ευχαριστούμε θερμότατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.