Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα:

1.     Δευτέρα, 19/12 και ώρα 13:15. Επίδοση ελέγχων προόδου Α΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ και ενημέρωση προόδου για τις τάξεις Α΄ και Β΄.

2.     Δευτέρα, 19/12 και Τρίτη 20/12. Χριστουγεννιάτικο παζάρι σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων.

3.     Τρίτη 20/12 το Κ.Θ.Β.Ε θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Το Δώρο» στους μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Τάξης. Η παράσταση θα είναι δωρεάν για τα παιδιά. Το κόστος αναλαμβάνει ο Σύλλογος Γονέων.

Την ίδια ημέρα η χορωδία του σχολείου μας,  θα επισκεφτεί τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα ψάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

4.     Τετάρτη 21/12. Θεία Λειτουργία στο χώρο του σχολείου για τους μαθητές/τριες. Όσοι/ες επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18.00,  η Β΄ τάξη σας προσκαλεί σε δυο χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις.

5.     Πέμπτη 22/12 ώρα 19.00. Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη σχολική ορχήστρα – χορωδία. Η συναυλία θα πλαισιωθεί από θεατρική παράσταση των μαθητών/τριών του Γ΄ 2 τμήματος.

6.     Παρασκευή 23/12 και ώρα 10:30. Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους/τις μαθητές/τριες της Α΄ τάξης.

Την ίδια ημέρα, 23/12, το σχολείο (πρωϊνό - ολοήμερο τμήμα) θα λειτουργήσει κανονικά.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν ενεργά  στη συγκέντρωση τροφίμων και στην οργάνωση του παζαριού.
Blog σχολείου: 3dsstavroupolis.blogspot.com

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.