Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 Ενόψει της λήξης του σχολικού έτους 2022-2023, σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν:

1.    Πέμπτη, 8 Ιουνίου και ώρα 20:00. Μουσικό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Συμμετέχουν οι μαθητές/τριες  της Δ΄ και Ε΄ τάξης. Προαύλιος χώρος του σχολείου. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κουτσουβέλη Ελευθερία, Μουσικός.

2.    Τρίτη, 13 Ιουνίου  και ώρα 19:30. Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για του/τις αποφοίτους της ΣΤ΄ τάξης 2023. Προαύλιος χώρος του σχολείου.

3.    Τετάρτη, 14 Ιουνίου, Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους. Θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του σχολείου ποικίλες δραστηριότητες – παιχνίδια με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών/τριών. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 18:30. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 19:00. Υπεύθυνοι: Παπαδοπούλου Σοφία και Τζελέπης Άγγελος, εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής.

4.    Πέμπτη, 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα σχολικού έτους. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15. Θα επιδοθούν οι Τίτλοι Προόδου (Ενδεικτικά) και τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 09:00. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση τους. Την ημέρα εκείνη η Πρωινή Ζώνη δε θα λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.