Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ 2023


 











Μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου μας, η τελετή αποχαιρετισμού των αποφοίτων μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης  με παρουσία των εκπαιδευτικών, των  γονέων και συγγενών των παιδιών. 

Ο διευθυντής, ο υποδιευθυντής, εκπαιδευτικοί του σχολείου και η  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων αποχαιρέτησαν τα παιδιά με συγκινητικά και ενθαρρυντικά μηνύματα.

 Η εκδήλωση περιελάμβανε  δρώμενα, τραγούδια και χορούς με τη συμμετοχή των αποφοίτων. Προβλήθηκε βίντεο, που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων με φωτογραφίες, αναμνήσεις και συνεντεύξεις των παιδιών. 

Σε κάθε παιδί, αφού πρώτα υπέγραψε στο Βιβλίο Πιστοποιητικών σπουδής, επιδόθηκε αντίγραφο του τίτλου σπουδών. Ο σύλλογος γονέων πρόσφερε σε κάθε παιδί αναμνηστικά δώρα και μία πολύ ωραία μπλούζα για να θυμάται τις σπουδές του σχολείου μας.

Η βραδιά έκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και  με προσφορά πλούσιων εδεσμάτων, που ετοίμασαν οι γονείς των αποφοίτων μας. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις  συντελεστές της εκδήλωσης και πρώτες απ' όλους στις δύο μαθήτριες της Α΄τάξης Γιαγκούδη Μαρία και Σπυροπούλου Κυριακή, που εκπροσωπούσαν τη νέα γενιά του σχολείου, ήταν οι βασικές παρουσιάστριες και αποχαιρέτησαν τα παιδιά με το δικό τους τρόπο.

Στον υποδιευθυντή του σχολείου Τράκα Πασχάλη, στη δασκάλα της ΣΤ΄ 1 τάξης Βενιανάκη Νεκταρία, στο δάσκαλο της ΣΤ΄ 2 τάξης Σεϊτανίδη Ηλία, στην εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας Καλαμίδα Σωτηρία για τη συμβολή της στην κατασκευή των ψηφιακών λευκωμάτων, που δόθηκαν στα παιδιά, στην εκπαιδευτικό Εικαστικών Παπαδοπούλου Στέλλα για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της  αποφοίτησης, στην εκπαιδευτικό Μουσικής Κουτσουβέλη Ελευθερία για τα όμορφα τραγούδια. 

Στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Παπαδοπούλου Σοφία και Τζελέπη Άγγελο για τους όμορφους χορούς, στη θεατρολόγο μας Λιάπτση Ανέτα για τις σκηνοθετικές της συμβουλές και βέβαια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και τα αναμνηστικά, τα πυροτεχνήματα και τη γενικότερη συμβολή του στη διοργάνωση.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους/ες τους/τις αποφοίτους καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο, πολλά χαμόγελα και επιτυχίες στην πορεία της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.