Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Αγαπητοί γονείς,

 1.    Σας υπενθυμίζουμε το σημερινό μας σεμινάριο με θέμα: Βία και Επιθετικότητα στο χώρο του Σχολείου και ο Ρόλος των Ενηλίκων. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου στις 18: έως τις 20:00 με επιμορφώτρια την ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης Δίκτυο Άλφα, κ. Ζουντουρίδου Βασιλική.

2.     Λόγω της απεργίας της 16ης Μαρτίου, που κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, οι μαθητές/τριες της Δ΄2  τάξης δε θα έρθουν στο σχολείο, ενώ οι μαθητές/τριες των τμημάτων Α΄1, Α΄2, Β΄1, ΣΤ΄1  και ΣΤ΄2 θα σχολάσουν με πεντάωρο , δηλαδή στις 12:25. Παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών. Οι μαθητές/τριες των παραπάνω τμημάτων που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα, θα παραμείνουν για να συνεχίσουν στο Ολοήμερο Τμήμα. Τα υπόλοιπα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

3.     Η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 10:30 περίπου. Για την παρέλαση θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.

4.     Έχει βρεθεί στο σχολείο κινητό τηλέφωνο και γυναικείο κολιέ. Βρίσκονται στο γραφείο του διευθυντή. Επίσης, στο χώρο του εστιατορίου του Ολοημέρου, υπάρχουν πολλά ξεχασμένα ρούχα και παρακαλούμε να τα ελέγξετε, σε περίπτωση που έχετε χάσει κάτι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.