Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς,

1.     Η ενημέρωση προόδου Β΄ Τριμήνου για τους/τις μαθητές/τριες της Α΄ και Β΄ τάξης, καθώς και η επίδοση των Ελέγχων Προόδου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου στις 13:20. Οι Έλεγχοι Προόδου θα σταλούν από τη διεύθυνση του σχολείου και ηλεκτρονικά.

2.     Στις 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί ανοικτό επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς με θέμα: Η Βία και η Επιθετικότητα στο χώρο του Σχολείου και ο Ρόλος των Ενηλίκων. Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας και του 3ου Νηπιαγωγείου, καθώς και από το Σύλλογο Γονέων του 17ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης. Εισηγήτρια θα είναι η Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» κ. Ζουντουρίδου Βασιλική. Σας καλούμε, λοιπόν, να προσέλθετε και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, που θα διαπραγματευθεί  ένα τόσο σημαντικό θέμα, που απασχολεί τα σχολεία και την κοινωνία γενικότερα.

3.     Σας καλούμε, επίσης, να επισκέπτεστε το blog του σχολείου μας: 3dsstavroupolis.blogspot.com για περισσότερη πληροφόρηση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητές μας. Υπάρχουν αναρτήσεις από το 2011 και επιλέγοντας χρονιά→μήνας→ανάρτηση, έχετε τη δυνατότητα να ανατρέξετε και στο παρελθόν.

4.     Σχετικά με την ημερήσια εκδρομή, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε ότι έχει επιλεγεί το μέρος και η ημερομηνία. Επειδή, όμως, υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση λεωφορείων, θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν εξασφαλίσουμε τη μετακίνηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.