Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.     Αύριο, Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

2.     Μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, το σχολείο θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023.

3.     Ευχαριστούμε, θερμά, όλους και όλες που συμμετείχαν, παρά τις δυσκολίες της εποχής,  στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Συγκεντρώθηκε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα και άρχισε, ήδη, η παράδοσή τους, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας.

4.     Επίσης, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη δράση «Αστέρι της Ευχής» της Make-a-Wish Ελλάδος. Διαθέσαμε 150 αστέρια και θα αποστείλουμε στη συγκεκριμένη  οργάνωση 300 ευρώ. Σημειώνουμε ότι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

5.     Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις εκτυπώσεις «Δαϊλίδη» για την αφιλοκερδή κατασκευή και προσφορά στο σχολείο μας δύο banner με το λογότυπο του σχολείου, καθώς και 24 αφισών μεγάλου μεγέθους, που τοποθετήθηκαν στα τμήματα. Οι αφίσες εντάσσονται στη δράση ενημέρωσής μας για την προστασία των παιδιών ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

6.     Ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ BAD HABIT κ. Καγκάνης Κοσμάς, προσέφερε σε όλα τα παιδιά του σχολείου από ένα χυμό για τις αυριανές γιορτές, που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε τάξη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του προσφορά, που ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών του προς το σχολείο μας.

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα,

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.