Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ

























Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη χριστουγεννιάτικη θεατρική βραδιά των μαθητών/τριών της Β΄ τάξης, την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου. Σε μια γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, τα παιδιά και των δύο τμημάτων παρουσίασαν δύο θεατρικές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα άρχισε με τα παιδιά της Β΄2  τάξης, που παρουσίασαν το θεατρικό έργο: "Πού πήγαν τα Χριστούγεννα;", στηριγμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Στα καταστήματα, στα παιχνίδια, στις στολισμένες πλατείες ή μήπως κάπου αλλού, που δεν πάει το μυαλό μας; Σ'  αυτήν την αναζήτηση μας βοήθησαν τα παιδιά.

Συνέχισαν οι μαθητές/τριες της Β΄1 τάξης, παρουσιάζοντας το κλασικό και συγκινησιακά φορτισμένο έργο: "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν", που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές ενός φτωχού κοριτσιού.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Με μια χριστουγεννιάτικη συναυλία. Τα παιδιά τραγούδησαν με πολύ κέφι και διάθεση τα κάλαντα και άλλα πολύ γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Σε κάθε μαθητή και μαθήτρια της Β΄ τάξης. Θερμά συγχαρητήρια στο δάσκαλο του Β΄1 τμήματος κ. Βασιλείου Άρη και τη δασκάλα του Β΄2  τμήματος κ. Πίττη Κατερίνα για την οργάνωση και την προετοιμασία. Θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Εικαστικών του σχολείου μας κ. Παπαδοπούλου Στέλλα για την κατασκευή του υπέροχου σκηνικού με το οποίο στολίστηκε η θεατρική σκηνή. Θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Κουτσουβέλη Ελευθερία για την οργάνωση της συναυλίας και την προετοιμασία των παιδιών. Και βέβαια θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Λιάπτση Ανέτα για τη σκηνοθετική συμβολή της.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, με ευθύνη των γονέων, προσφέρθηκαν στους παριστάμενους κεράσματα και διάφορα εορταστικά εδέσματα.

    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.