Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων - εκδηλώσεων του σχολείου μας την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 1.Δευτέρα, 19/12 και ώρα 13:15:  Ενημέρωση προόδου μαθητών/τριών της Α΄,  Β΄ τάξης και επίδοση ελέγχων προόδου Α΄ τριμήνου των μαθητών/τριών της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης.

 2.Δευτέρα, 19/12:  Χριστουγεννιάτικο παζάρι  του Συλλόγου Γονέων με ώρα έναρξης τις 08:00.

 3.Πέμπτη, 22/12:   Θεία Λειτουργία στο χώρο του σχολείου για τους μαθητές/τριες. Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

 4.Παρασκευή, 23/12: Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσουν κανονικά.

 5. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις και χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις από όλα τα τμήματα του σχολείου. Για τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν με παρουσία γονέων, θα σας αποσταλεί πρόσκληση από τους/τις εκπαιδευτικούς του τμήματος, που τις διοργανώνουν.

 6. Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν ενεργά  στη συγκέντρωση τροφίμων για το Χαμόγελο του Παιδιού και στο πρόγραμμα «Το Αστέρι της Ευχής». Οι δύο δράσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και εάν επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και τώρα.

 7. Όσοι γονείς δε συμπληρώσατε τη φόρμα για την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας σας, παρακαλούμε πολύ να το πράξετε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.