Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Αγαπητοί γονείς της ΣΤ΄τάξης,

Σας ενημερώνουμε ότι, έχουμε κλείσει ραντεβού για επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων
την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00. Επειδή πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες προετοιμασίας, σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε, εάν θα συμμετέχετε στην εκδρομή της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14, 15 και 16 Μαρτίου 2019 και θα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις. Η δήλωσή σας πρέπει να είναι οριστική, διότι τυχόν εκ των υστέρων ακύρωση, θα δημιουργήσει πρόβλημα στο σχεδιασμό της εκδρομής.

Σας πληροφορούμε ότι, το κόστος συμμετοχής, για μετακίνηση και ξενοδοχείο θα εξαρτηθεί από το συνολικό αριθμό συμμετεχόντων, την επιλογή ημιδιατροφής κ.ά. Κάθε μαθητής/τρια  πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά. Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον το ½ του συνολικού αριθμού των παιδιών. Η εκδρομή θα πλαισιωθεί με επισκέψεις και σε άλλους τόπους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Επισημαίνουμε ότι, η είσοδος των μαθητών/τριών στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους είναι δωρεάν και γίνονται δεκτές επικαιροποιημένες κάρτες ανεργίας, κάρτες πολιτισμού σε ισχύ, κάρτες ελευθέρας εισόδου αρχαιολογικών χώρων, πάσο πολυτέκνων, κ.ά για δωρεάν είσοδο και των γονέων. Η τελική τιμή θα σας ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για την επιλογή τουριστικού γραφείου και για να ξεκινήσει η διαδικασία θα πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε όσο το δυνατόν συντομότερα στο σχολείο εντός των προσεχών ημερών. Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο/Η υπογραφόμεν…. ……………………………………………. κηδεμόνας τ…. ………………………………………………. μαθητ…. της  Στ΄ τάξης,
δηλώνω υπεύθυνα
 πως επιτρέπω σ’αυτ …. να πάρει μέρος στην εκπαιδευτική εκδρομή του Σχολείου μας, που θα γίνει στις 14, 15 και 16 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, για επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο/Η μαθητ… θα συνοδεύεται από τ..  …………………………………………………………….
                                                                               Σταυρούπολη, 09-11-2018
                                                                                      Ο/Η  δηλών/ούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.