Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



Αγαπητοί γονείς-μαμάδες και μπαμπάδες-μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης,

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα μα και για τα παιδιά, να συμμετέχετε μαζί μας σε 2-3 τραγούδια της χριστουγεννιάτικης συναυλίας μας, την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας!

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την αναζήτηση καλών πρακτικών συνεργασίας του σχολείου μας με τις οικογένειες των μαθητών μας, στο πλαίσιο του κοινού μας ενδιαφέροντος για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, μέσα από την ενασχόληση με την τέχνη.

Θα σας παρακαλούσα -πριν απορρίψετε την ιδέα- να σκεφτείτε πόσο όμορφη εμπειρία θα είναι για τα παιδιά της σχολικής μας ορχήστρας και χορωδίας, να συμμετέχετε μαζί τους σε αυτή τους την προσπάθεια. Αναλογιστείτε, επίσης, την γλυκιά ανάμνηση που θα έχει μείνει στο μέλλον από αυτή τη δράση, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη της συνεργασίας του σχολείου με τις οικογένειες των μαθητών μας, ειδικότερα την ζεστή περίοδο των Χριστουγέννων.
Δεν απαιτούνται σε καμία περίπτωση γνώσεις μουσικής και φωνητικό ταλέντο! 

Σε περίπτωση που κινήσαμε θετικά το ενδιαφέρον σας, παρακαλώ να ενημερώσετε. Οι πρόβες, προς διευκόλυνσή σας, θα οριστούν σε 2-3 απογεύματα του Δεκεμβρίου, ώστε να μπορέσετε όσοι εργάζεστε να συμμετέχετε αν θέλετε. Θα πρέπει να μαζευτούμε ένα σύνολο 10-το λιγότερο- ενηλίκων.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
Ελευθερία Κουτσουβέλη-Εκπαιδευτικός Μουσικής,
3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.