Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2018 - 2019, οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα διδασκαλίας κολύμβησης. Το σχολείο μας έχει κάνει αίτηση να συμμετέχει το Γ΄ τρίμηνο στο κολυμβητήριο της Νεάπολης, Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη. Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα οι μαθητές/ τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους: μαγιό, κολυμβητικό σκουφάκι, πετσέτα ή μπουρνούζι, σαγιονάρες, γυαλάκια κολυμβητηρίου (προαιρετικά), σαμπουάν και αφρόλουτρο, μάλλινο σκουφάκι για την προστασία του κεφαλιού μετά το μάθημα.
Επισημαίνουμε ότι, τα μαθήματα κολύμβησης θα γίνονται από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση. Τα παιδιά κατά τη μετακίνησή τους θα συνοδεύονται από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας και έναν εκπαιδευτικό της Γ΄ τάξης.
 Σας επισημαίνουμε ότι, το κόστος μετακίνησης, θα το καλύψουν οι μαθητές/τριες. Οι μετακινήσεις, που θα πραγματοποιηθούν με λεωφορείο, θα είναι το ανώτερο δέκα (10) και το κόστος ανά μετακίνηση θα ανέρχεται στο ποσό των 2 με  2,5 ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τη διεύθυνση του σχολείου ή με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Πέτσο Κυριάκο στο τηλ. 2310656110.
Προκειμένου να προχωρήσουμε στην οργάνωση του προγράμματος, παρακαλούμε να επιστρέψετε την απαραίτητη Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τρίτη, 13-11-2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.