Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ




Κατά  τη διάρκεια του 1ου Περιβαλλοντικού Συνεδρίου με θέμα : "Περιβάλλον - Σχολείο - Κοινωνία", που πραγματοποιήθηκε στις 05-11-2018 στο πολιτιστικό κέντρο "Χ. Τσακίρης" του δήμου Παύλου Μελά, το σχολείο μας βραβεύτηκε με τη δωρεά ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, για την υλοποίηση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων:
- Ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή
- Σχολικοί Λαχανόκηποι - Βοτανόκηποι
- Ενημερώνομαι, Ανακυκλώνω, Σκέφτομαι το συνάνθρωπο.
Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Τοπικού Θεματικού Δικτύου : Σχολείο Ανοικτό στην Κοινωνία - Ενεργός Πολίτης στο δήμο Παύλου Μελά. Επισημαίνουμε ότι, το σχολείο μας ήταν μεταξύ των πρώτων σε συγκέντρωση και παράδοση ανακυκλώσιμων υλικών και αυτό οφείλεται στη μεγάλη συμμετοχή των μαθητών/τριών μας, των γονέων τους και της τοπικής κοινωνίας της Τερψιθέας Σταυρούπολης. Επίσης, πιστώθηκε στο λογαριασμό του σχολείου, λόγω της ανταποδοτικότητας του προγράμματος της ανακύκλωσης σημαντικό χρηματικό ποσό, που θα χρησιμοποιηθεί στον εκσυχρονισμό των διδακτικών μας μέσων. 
Το βραβείο παρέλαβε, εκπροσωπώντας το σχολείο, ο υποδιευθυντής Τράκας Πασχάλης, που συντονίζει μαζί με τη δασκάλα κ. Νικολοπούλου Ζωή το πρόγραμμα της ανακύκλωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Περιβάλλοντος κ. Λαζαρίδη Σάκη για τη στήριξη, που μας προσέφερε και την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε μας αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.