Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 


3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

«Μίκης Θεοδωράκης»

Αγαπητοί γονείς,

Αναφορικά με τη λειτουργία του σχολείου τις επόμενες ημέρες, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.    Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου: Το σχολείο δε θα λειτουργήσει, λόγω της εορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

2.   Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου: Την ημέρα αυτή και ώρα 09:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο: «Ψηλά τα χέρια, Χίτλερ». Θα διαρκέσει περίπου μία και μισή ώρα και παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθεί η Σημαία του σχολείου στο σημαιοφόρο και τους/τις παραστάτες.  Την ημέρα εκείνη η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσουν.

3.    Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, ημέρα παρέλασης: Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με ευθύνη των γονέων τους, θα βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στις 09:45, όπου θα τους αναμένει ο εκπαιδευτικός κ. Σεβαστιάδης Κλήμης, για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά το τέλος της θα κατευθυνθούν στο Ηρώο Σταυρούπολης για την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων.

      Η καθιερωμένη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Αμπελοκήπων, πλησίον του σχολείου μας και θα συμμετέχουν μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης. Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες θα βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου, στην οδό Ναυαρίνου, στις 10:30, όπου θα τους/τις περιμένει η συνοδός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Παπαδοπούλου Σοφία. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 από την Πλατεία Τερψιθέας. Οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στο τέλος της διαδρομής, στη διασταύρωση των οδών Αμπελοκήπων και Σοφοκλέους, αφού πρώτα ενημερώνουν τη συνοδό εκπαιδευτικό. Όσοι/ες μαθητές/τριες δεν αποχωρήσουν με τους γονείς τους, θα επιστρέψουν στο σχολείο, από όπου θα κατευθυνθούν μόνοι/ες στα σπίτια τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.