Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Εορτασμός 28ης Οκτώβρη 2023


Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση στο σχολείο μας για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης παρουσίασαν το Θεατρικό Δρώμενο: Ψηλά τα χέρια Χίτλερ. Τα παιδιά προετοίμασαν με χαρά και ενθουσιασμό την παράσταση, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό  και κέρδισαν, φυσικά, το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παραδόθηκε και η ελληνική σημαία στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες του σχολείου μας. Την εορτή προλόγισε ο Διευθυντής κ. Στράτος Μαυρίδης και ο κ. Άρης Βασιλείου, εκπαιδευτικός της Α΄ τάξης.  

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην γιορτή, καθώς και στους εκπαιδευτικούς της Δ΄ τάξης κ. Κλήμη Σεβαστιάδη και κ. Δήμητρα Νώτα που προετοίμασαν την παράσταση. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Φωτεινή Χερκελετζή για την καθοδήγησή της και τη σκηνοθετική επιμέλεια, καθώς και στην εκπαιδευτικό Εικαστικών κ. Στέλλα Παπαδοπούλου για τα σκηνικά και τις εικαστικές παρεμβάσεις! Τέλος συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κ. Σωτηρία Καλαμίδα για την επιμέλεια των εξαιρετικής αισθητικής οπτικοακουστικών μέσων που πλαισίωσαν την γιορτή μας! Απολαύστε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη εκδήλωση:





















Ο Διευθυντής Στράτος Μαυρίδης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.