Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.      Τις ημέρες αυτές επικαιροποιούμε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου μας, οπότε, σύντομα, θα είμαστε έτοιμοι να σας τον κοινοποιήσουμε,  για να ενημερωθείτε για τη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.

2.      Σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα, υπενθυμίζουμε, ότι απαγορεύεται, όχι μόνο, η χρήση τους από τους/τις μαθητές/τριες  αλλά και η απλή κατοχή τους. Σε περίπτωση ανάγκης το ίδιο το σχολείο θα επικοινωνήσει μαζί σας με τα δικά του μέσα. Εκτός αυτού ελλοχεύει πάντα και ο κίνδυνος κλοπής.

3.      Στο σχολείο, πλέον,  λειτουργεί και 2η τηλεφωνική γραμμή, που είναι: 2311253702. Μπορείτε, επομένως, να καλείτε και στο τηλέφωνο αυτό.

4.      Το blog του σχολείου μας, 3dsstavroupolis.blogspot.com, βρίσκεται σε λειτουργία και σας καλούμε να το επισκέπτεστε για επιπλέον ενημέρωση.

5.      Επειδή η κύρια ενημέρωση του σχολείου μαζί σας γίνεται μέσω της αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, είναι καλό να ελέγχετε συχνά τα εισερχόμενά σας.

6.      Εάν κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, e-mail) έχει αλλάξει, σας παρακαλούμε πολύ, να μας ενημερώσετε άμεσα, διότι έχει παρατηρηθεί να καλούμε σε τηλεφωνικό αριθμό, που δεν υπάρχει, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.