Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ.Υ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι συγκροτήθηκε για το σχολικό έτος 2022 – 2023 και λειτουργεί και φέτος η Επιτροπή Διεπιστημονικής Αξιολόγησης (Ε.Δ.Υ) του σχολείου μας. Πρόκειται για μια υπηρεσία του εκπαιδευτικού συστήματος που στόχο έχει την εφαρμογή υποστηρικτικών δράσεων οι οποίες απευθύνονται πρωταρχικά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς και στη λειτουργία του σχολείου γενικότερα. Ενδεικτικά και πιο συγκεκριμένα η ομάδα μπορεί να υποστηρίξει ζητήματα όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, τα προβλήματα συμπεριφοράς, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις, η βελτίωση της επικοινωνίας σχολείου - οικογένειας, οι σχέσεις του σχολικού περιβάλλοντος με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. 

Αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Πρόεδρος : Μαυρίδης Στράτος, Διευθυντής

Αναπληρωτής Πρόεδρος και Υπεύθυνος του Τμήματος Ένταξης : Τράκας Πασχάλης, Υποδιευθυντής

Σχολική Ψυχολόγος ; Ιωαννίδου Μαρία

Κοινωνική Λειτουργός : Κυριακίδου Ελένη

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής, η Σχολική Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Τετάρτη.

Όσοι από εσάς έχετε σοβαρούς προβληματισμούς, βάσιμες απορίες και ερωτήματα σχετικά με την παρουσία του παιδιού σας στο σχολείο, μπορείτε να απευθύνεστε στο Διευθυντή, για να προγραμματιστεί συνάντηση δική σας με τους ειδικούς επιστήμονες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.