Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

 


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα». Σήμερα, με κάθε παιδί, σας  στέλνουμε  Δήλωση Συμμετοχής την οποία  θα πρέπει να επιστρέψετε στο σχολείο, οπωσδήποτε μέχρι την Παρασκευή, 16-09-2022, γιατί στο πρόγραμμα συμμετέχουν, αποκλειστικά, οι μαθητές/τριες που έχουν καταθέσει δήλωση συμμετοχής, χωρίς κανένα κριτήριο. Επειδή, στο σχολείο δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι εστίασης για το σύνολο των συμμετεχόντων, ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε να διανέμονται οι μερίδες στα παιδιά και να καταναλώνονται στο σπίτι. Οι μαθητές/τριες, όμως, που φοιτούν στο Ολοήμερο Τμήμα, θα σιτίζονται στο σχολείο.

Τα γεύματα διανέμονται συσκευασμένα και περιέχουν, το κυρίως φαγητό, σαλάτα ή φρούτο. Διανέμονται, επίσης, επαναχρησιμοποιούμενα πιρούνια και κουτάλια. Για περιβαλλοντικούς λόγους έχει καταργηθεί η σακούλα στην οποία παλιότερα τοποθετούσαν τα παιδιά τα γεύματα, οπότε θα πρέπει να έχουν μαζί τους δική τους σακούλα για μεταφορά του φαγητού στο σπίτι.  Υπάρχει συγκεκριμένο εβδομαδιαίο μενού, στηριγμένο στη μεσογειακή διατροφή.

Παρακαλούμε πολύ να αναγράψετε στη δήλωση τυχόν αλλεργία, που έχει το παιδί σας σε συγκεκριμένο τρόφιμο. Η Υπεύθυνη δήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Το επάνω μέρος αφορά τους/τις μαθητές/τριες, που είναι εγγεγραμμένοι/ες στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και το κάτω μέρος αφορά τα παιδιά, που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Ολοήμερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.