Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΩΤΙΚΟΥΣ ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ-ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


Φωτογραφικά Στιγμιότυπα



Η εκδήλωση της Τρίτης 5 Ιουνίου δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με τους παρακάτω στίχους:

''Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν’ ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς

Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές
με το ροκ του μέλλοντός μας''

Ολόθερμα συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, των Δ', Ε' και Στ' τάξεων, που εργάστηκαν σκληρά για την παράσταση με την οποία συμμετείχε το σχολείο μας, σε συνεργασία με το 13ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης και το 17ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης, στο Φεστιβάλ Παιδείας 2018, του Δήμου Παύλου Μελά!

Είμαστε περήφανοι -όλοι οι συντελεστές της παράστασης- για την προσπάθεια των μαθητών/τριων μας, για το ήθος που επέδειξαν κατά τη συνεργασία τους με τη γειτονική σχολική μονάδα αλλά και με τους μικρούς μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου, αποδεικνύοντας πως οι γειτονιές του Δήμου μας σμίγουν μέσα από τις τέχνες.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων των παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν συγκινητικό!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους γυμναστές κ. Κυριάκο Πέτσο και κ. Αλέκα Θεοδοσιάδου για την εξαιρετική προετοιμασία των χορευτικών ομάδων των δυο δημοτικών σχολείων, στην κ. Αθηνά Ελευθεριάδου Προϊσταμένη του 17ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης για την υπέροχη συνεργασία μας, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την διαρκή συμπαράστασή του σε όλες τις δράσεις μας, σε όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν και υποστήριξαν αυτό το project, στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά, στον κ. Μάκη Μαριάδη και όλη την ομάδα του για την τεχνική υποστήριξη όλης της εκδήλωσης και στον κ. Πάρη Βασιλειάδη υπεύθυνο ηχοληψίας της προχτεσινής βραδιάς.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς μουσικούς που συνόδευσαν την παιδική ορχήστρα και τη χορωδία μας κ. Παναγιώτη Χριστίδη στο μπουζούκι, κ. Παναγιώτη Μόσχο στο νταούλι και στα κρουστά και κ. Χρυσόστομο Καραμούστο στην τρομπέτα!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον υποδιευθυντή του σχολείου μας κ. Πασχάλη Τράκα για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε ιδιαίτερο project της σχολικής μας μονάδας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Στράτο Μαυρίδη για την υποστήριξή του, για την άριστη συνεργασία του με τον κ. Παύλο Εφραιμίδη -διευθυντή του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης- κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτής της παράστασης, για τη διοίκηση ενός σχολείου ανοικτού στην κοινωνία, στις τέχνες και τον πολιτισμό!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.