Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2018



Την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης.
Μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες!
Με κέφι, χαρά, γέλιο, αλλά  και πολύ - πολύ συγκίνηση, έκλεισε αυτή η τελευταία χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης. 
Με ένα νασταλγικό ταξίδι στα έξι χρόνια της φοίτησης τους ολοκληρώθηκε για τα παιδιά μας ένας μεγάλος κύκλος, αυτός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι μαθητές/τριες με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών της τάξης Μπέκα Απόστολου και Κατσιούλα Ζήση, παρουσίασαν σε διασκευή αποσπάσματα της "Αλφαβήτα της Εφηβείας", πλαισιωμένα από πολύ όμαρφα και νοσταλγικά τραγούδια.
Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά. Με τη φροντίδα του συλλόγου γονέων προβλήθηκε βίντεο με εικόνες από τη σχολική ζωή των έξι χρόνων, που συκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο αφιέρωμα στο δάσκαλο του Στ2 Κατσιούλα Ζήση και παρουσιάστηκε ειδικά διασκευασμένο τραγούδι, με συνοδεία μουσικών οργάνων, αφιερωμένο στο δάσκαλο του Στ΄1 Μπέκα Απόστολο. Ήταν οι εκπλήξεις των παιδιών και των γονέων τους στους δασκάλους τους. Συγκινητικές και οι ευχές του υποδιευθυντή του σχολείου Τράκα Πασχάλη, των εκπαιδευτικών Ξενιτόπουλου Νίκου και Λιολιοπούλου Αλεξίας, που είχαν τα παιδιά σε παλιότερες τάξεις,  αλλά και της προέδρου του συλλόγου γονέων Δέδε Ντίνας.
Στο τέλος της εκδήλωσης κάθε μαθητής/τρια παρέλαβε με κάθε επισημότητα από το διευθυντή και τους δασκάλους αντίγραφο υου απολυτηρίου και αναμνηστικά από το σύλλογο γονέων. Τον ευχαριστούμε θερμά.
"Καλοτάξιδο να ΄ναι το καράβι, που θα τους ταξιδέψει στο Γυμνάσιο κι αυτά καλοί καπεταναίου..."

Μπέκας Απόστολος, δάσκαλος του Στ΄1
Κατσιούλας Ζήσης, δάσκαλος του Στ΄2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.