Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


















Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ανεπανάληπτη εκδήλωση με τίτλο : "Σε χορούς κυκλωτικούς σμίγουν οι μαθητές... σμίγουν οι γειτονιές, με ρυθμούς του χθες και μουσικές του σήμερα", που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 05-06-2018 στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών με τη συμμετοχή του σχολείου μας, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και του 17ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης.
Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά της Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξης που συμμετείχαν στην εκδήλωση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Θερμά συγχαρητήρια στην ψυχή της εκδήλωσης, την εκπαιδευτικό μουσικής του σχολείου μας, την κ. Κουτσουβέλη Ελευθερία, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε την ιδέα για το σμίξιμο των σχολείων και το σμίξιμο των γειτονιών της Τερψιθέας.Τη συγχαίρουμε για τη φιλοπονία της, τη φιλοτιμία της, το πάθος της να συνεπαίρνει τους/τις μαθητές/τριές της. Το αποτέλεσμα, αυτό που απολαύσαμε όλοι οι παρόντες στην εκδήλωση, ήταν πράγματι μια μεγαλειώδης δικαίωση των προσπαθειών της. Συγχαίρουμε, επίσης, τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής του σχολείο μας κ. Πέτσο Κυριάκο, που συνεργάστηκε με την κ. Κουτσουβέλη Ελευθερία και προετοίμασε τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Θερμές ευχαριστίες στον υποδιευθυντή μας κ. Τράκα Πασχάλη για την αμέριστη βοήθειά του και  στο σύλλογο γονέων για τη στήριξη, που πρόσφερε και την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε μας αίτημα. Μεταξύ των οργανοπαικτών που συνόδεψαν  τη χορωδία μας, βρισκόταν και ο κ. Καραμούστος Άκης (τρομπέτα), πατέρας μαθήτριάς μας της Α΄ τάξης. Τον ευχαριστούμε πολύ.  Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Παιδείας 2018 για την παραχώρηση της Μονής Λαζαριστών, αυτού του τόσου εμβληματικού χώρου της δυτικής Θεσσαλονίκης, που έδωσε μιαν άλλη, ιδιαίτερη διάσταση στην εκδήλωση μας. Την ευχαριστούμε και για το ότι, κάθε χρόνο, δίνει βήμα σε όλα τα σχολεία του δήμου μας να αναδείξουν και να προβάλουν το δημιουργικό έργο τους. Επίσης, ευχαριστούμε το τμήμα πολιτισμού για την άρτια τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα δύο σχολεία, που συνεργαστήκαμε και ευχόμαστε η κοινή εκδήλωση να είναι απαρχή στενότερων συνεργασιών όλων των σχολικών μονάδων της γειτονιάς Τερψιθέας της Σταυρούπολης.
Και βέβαια, ευχαριστούμε θερμότατα όλους και όλες τους/τις προσκεκλημένους/ες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους: το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Γεωργίου Χρήστο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμοό του δήμου Παύλου Μελά κ. Άκη Αράπογλου, το δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο περιβάλλοντος, πρασίνου, εθελοντικών δράσεων και πολιτικής προστασίας κ. Λαζαρίδη Σάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Παύλου Μελά κ. Μαυρομάτη Χρήστο, διευθυντές δημοτικών σχολείων και όλους τους γονείς και φίλους/ες, που κατέκλυσαν το χώρο της Μονής Λαζαριστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.