Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 - 2018









Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2017 - 2018, που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου την Παρασκευή, 08-06-2018 και ήταν μια συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων.
Η εκδήλωση περιελάμβανε αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια με συμμετοχή των μαθητών/τριών όλων των τάξεων. Ενθουσιασμός, χαρά για τη συμμετοχή, αγωνιστικό πάθος, συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα των μαθητών/τριών αλλά και όλων των παρισταμένων. Μετά το τέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων ακολούθησε χορός, γλέντι και χαρούμενη διάθεση.
Οφείλουμε θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής: Κουτουνίδη Στέλιο, Πέτσο Κυριάκο και Δαλάκο Βασίλη για το σχεδιασμό, την οργάνωση και πραγματοποίηση των στοχευμένων αθλητικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, που τόσο πολύ άρεσαν στα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμότατα το Σύλλογο Γονέων για την κινητοποίησή του, που έδωσε την ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και σε φίλους του σχολείου μας να συναντηθούν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν και να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί το σχολικό έτος, που σε λίγες ημέρες τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.