Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 


 Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

 

1.     Η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 9:00 και θα διαρκέσει έως τις 10:30. Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν θεατρικό τρίπτυχο (Σκετς – Ξύπνα Ραγιά – Κλέφτης και Αμαρτωλή), που θα διανθίζεται από τραγούδια εμπνευσμένα από τον Αγώνα του ΄21. Την ημέρα εκείνη η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσουν. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών στις προαναφερόμενες ώρες.

 

2.     Η παρέλαση για την εθνική μας επέτειο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μπουμπουλίνας (από την οδό Ωραιοκάστρου έως την οδό Θερμοπυλών) τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, στις 11:00. Όσοι/ες μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται με ευθύνη των γονέων τους στις 10:30 στην οδό Μπουμπουλίνας, πλησίον του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης, όπου θα τους/τις αναμένει  και θα τους υποδέχεται ο συνοδός τους στην παρέλαση, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής. κ. Τζελέπης Άγγελος. Μετά το πέρας της παρέλασης τα παιδιά θα παραλαμβάνονται από τους γονείς τους στη διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Θερμοπυλών.

 

3.     Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, στις 09:30 στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα βρίσκεται η συνοδός τους κ. Νικολοπούλου Ζωή, για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά τη δοξολογία  θα παραστούν  στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Σταυρούπολης (Μνημείο Εθνικής Αντίστασης), δίπλα στο δημαρχείο. Αμέσως μετά θα μετακινηθούν, με ευθύνη και πάλι των γονέων τους, στο σημείο της παρέλασης, όπου θα συναντήσουν τα τμήματα του σχολείου μας, για να ξεκινήσει η παρέλαση.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.