Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 


Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, τιμήθηκε από το σχολείο μας η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Η αίθουσα εκδηλώσεων, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή, ήταν κατάμεστη από μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στην αρχή της εορτής παραδόθηκε η επίσημη σημαία του σχολείου από το διευθυντή στον σημαιοφόρο του σχολείου Μάριο Τσότα και στους παραστάτες Χρυσάνθη Γαβρά, Ορέστη Ιωαννίδη, Βενετία Κουρτίδου, Γαλήνη Κωστίδου και Ιωάννη Στεφανιώτη.  Ο Διευθυντής του σχολείου ευχήθηκε στον σημαιοφόρο και στους παραστάτες του σχολείου μας καλή πρόοδο!

Μετά το τέλος της διαδικασίας παράδοσης της σημαίας οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης ανέβασαν στη θεατρική μας σκηνή μια υπέροχη και πρωτότυπη παράσταση στην οποία συμμετείχαν ανεξαιρέτως όλα τα παιδιά των δυο τμημάτων. Τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης ''πέρασαν'' από μπροστά μας με χιούμορ, εύστοχο σχολιασμό και παιδικότητα ενώ τα παιδιά ήταν άψογα συντονισμένα και αφοσιωμένα στο θεατρικό έργο!

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης για την εξαιρετική τους εμφάνιση! Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον δάσκαλο της Στ΄τάξης κ. Μπέκα Απόστολο για την προετοιμασία και τη σκηνοθετική επιμέλεια της εξαιρετικής παράστασης καθώς και στη δασκάλα της Στ' τάξης κ. Μπαρτζώκα Κούλα για την υποστήριξη και τη βοήθειά της κατά την προετοιμασία της εορτής. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν για άλλη μια φορά στην εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας κ. Καλαμίδα Σωτηρία  για την επιμέλεια των εξαιρετικής αισθητικής οπτικοακουστικών μέσων, της προβολής, της υποστήριξης και της συνεργασίας της κατά την προετοιμασία της παράστασης. Θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Εικαστικών κ. Παπαδοπούλου Στέλλα για τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια. Την εορτή πλαισίωσαν με τραγούδια χορωδία των παιδιών της Στ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής κ. Κουτσουβέλη Ελευθερίας. 

Την τεχνική υποστήριξη είχε ο υποδιευθυντής του σχολείου μας κ. Τράκας Πασχάλης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, ενώ η παρουσίαση της εκδήλωσης ανήκε στον εκπαιδευτικό κ. Βασιλείου Άρη. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Απολαύστε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορτή της 25ης Μαρτίου. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.