Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.     Στο σχολείο υπάρχει το dvd της συναυλίας μας για τον Μίκη Θεοδωράκη. Όποιος γονέας επιθυμεί να το αντιγράψει, μπορεί να το ζητήσει από τον Διευθυντή.

2.     Και φέτος το σχολείο μας συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συλλογής Μπαταριών «ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ» THE BOOTCAMP, που διοργανώνει η ΑΦΗΣ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Φορέα «No Waste 21”.

Όσα σχολεία συμμετέχουν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με πλούσια έπαθλα, όπως συστήματα προβολής, διαδραστική οθόνη και άλλα.

Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή μας στην κλήρωση είναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 300 κιλών μπαταριών. Το σχολείο μας, όπως γνωρίζετε, ανακυκλώνει μπαταρίες εδώ και πολλά χρόνια. Σας καλούμε σε μαζικότερη συμμετοχή για να ξεπεράσουμε το όριο των 300 κιλών.

3.     Όσα παιδιά φοιτούν στο ολοήμερο τμήμα θα πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συνέχισης φοίτησης. Τη δήλωση αυτή την έχουμε δώσει στα παιδιά σήμερα και την έχουν μαζί τους. Όσοι δεν την πάρετε μπορείτε να την παραλάβετε από τους υπεύθυνους του ολοήμερου τμήματος ή από τον Διευθυντή.

4.     Έχει ξεκινήσει η διανομή των αστεριών  Make-A-Wish. Θυμίζουμε ότι το κόστος απόκτησης είναι 2 € για κάθε αστέρι μαζί με το βραχιολάκι και τα έσοδα αφιερώνονται σε παιδιά με σοβαρές παθήσεις για να πραγματοποιηθούν κάποια επιθυμία τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.