Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

50η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

50η Επέτειος Πολυτεχνείου


Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2023 διοργανώθηκε εκδήλωση στο σχολείο μας για τον εορτασμό 50 ετών από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε' τάξης παρουσίασαν ποιήματα και θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Οι σωτήρες της πατρίδας''. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια από τα ίδια τα παιδιά. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, μας εξέπληξαν άλλη μια φορά με την αφοσίωση, την όρεξη και την ενέργεια που διέθεσαν κατά την προετοιμασία της παράστασης! Κέρδισαν, φυσικά, το θερμό χειροκρότημα των θεατών! Θερμά συγχαρητήρια στα υπέροχα παιδιά της Ε' Δημοτικού! 

Συνάμα οφείλουμε να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς της Ε' τάξης κ. Σοφία Κουνενάκη, κ. Ηλία Σεϊτανίδη καθώς και την εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης κ. Αγγελική Σανάτσιου για την προετοιμασία της εορτής του Πολυτεχνείου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Φωτεινή Χερκελετζή για την πολύτιμη καθοδήγησή της και στην εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κ. Σωτηρία Καλαμίδα για τη συνεισφορά της στο οπτικοαακουστικό υλικό της παράστασης! Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Στέλλα Παπαδοπούλου για τη δημιουργία των ιδιαίτερης αισθητικής σκηνικών. Την εορτή προλόγισαν  ο Διευθυντής κ. Στράτος Μαυρίδης και ο δάσκαλος κ. Άρης Βασιλείου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα τραγούδια:
''Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ'', ''Άρνηση'', ''Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ'' και ''Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον''. Τη χορωδία προετοίμασε και συνόδεψε στο πιάνο η εκπαιδευτικός μουσικής Ελευθερία Κουτσουβέλη. Τα παιδιά τραγούδησαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενέργεια και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! 
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:
















Τραγούδι: ''Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ"


Ο Διευθυντής Στράτος Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.