Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ




Στο πλαίσιο της Πανελλήιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου δρώμενο με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών μας.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριεςκρατώντας πανό με τα συνθήματα ; "ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ" και "ΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ", τραγούδησαν το τραγούδι "Εγώ κι εσύ μαζί" (Μουσική: Τζίμης Πανούσης, Στίχοι: Randy Newman) με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και βροντοφώναξαν ότι η βία, σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν έχει θέση στο σχολείο, δεν έχει θέση στη ζωή μας.

Παράλληλα, το κεντρικό σύνθημα συνοδεύτηκε με μηνύματα για τον πόλεμο και την ειρήνη, σηκώνοντας τα παιδιά ψηλά τα περιστέρια της Ειρήνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, θερμά την εκπαιδευτικό Μουσικής του σχολείου μας κ. Κουτσουβέλη Ελευθερία, που επίλεξε το τραγούδι, προετοίμασε τα παιδιά και τα συνόδεψε μουσικά με το αρμόνιο, την κ. Νικολοπούλου Ζωή για την κατασκευή του πανό, καθώς και όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν στην οργάνωση και υλοποίηση της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.