Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821


Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω;

1. Πέμπτη, 24 Μαρτίου: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθούν κατά τμήμα και χωρίς την παρουσία γονέων λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου COVID-19. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15 και θα σχολάσουν στις 09:30. Το Ολοήμερο Τμήμα την ημέρα εκείνη δε θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών στις 09:30.

2. Παρασκευή, 25 Μαρτίου, ημέρα παρέλασης: Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στις 09:30, όπου και θα τους αναμένει ο δάσκαλος κ. Μπέκας Απόστολος. Μετά το τέλος της δοξολογίας θα κατευθυνθούν στο Ηρώο Σταυρούπολης για την επιμνημόσυνη δέηση. Αμέσως μετά θα μετακινηθούν με ευθύνη και πάλι των γονέων τους στο χώρο της παρέλασης.

Η παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν μαθητές/τριες από τις Ε΄ και Στ΄ τάξεις, θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μπουμπουλίνας (από την οδό Ωραιοκάστρου έως την οδό Θερμοπυλών)και θα ξεκινήσει στις 11:00. Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται με ευθύνη των γονέων τους στη διασταύρωση των οδών Μακρυγιάννη και Μπουμπουλίνας το αργότερο στις 10:30, όπου θα τους/τις περιμένει ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κουτουνίδης Στέλιος, που έχει οριστεί υπεύθυνος της παρέλασης. Οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στο τέλος της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.