Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

 

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα». Σας στείλαμε Δήλωση Συμμετοχής την οποία  θα πρέπει να επιστρέψετε στο σχολείο, οπωσδήποτε μέχρι αύριο Πέμπτη, 14-10-2021, γιατί στο πρόγραμμα συμμετέχουν, αποκλειστικά, οι μαθητές/τριες που έχουν καταθέσει δήλωση συμμετοχής, χωρίς κανένα κριτήριο. Επειδή, στο σχολείο δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι εστίασης για το σύνολο των συμμετεχόντων και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της νόσου COVID-19,    ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε να διανέμονται οι μερίδες στα παιδιά και να καταναλώνονται στο σπίτι. Οι μαθητές/τριες, όμως, που φοιτούν στο Ολοήμερο Τμήμα, θα σιτίζονται στο σχολείο.

Τα γεύματα διανέμονται συσκευασμένα και μέσα σε σακούλα, που περιέχει, το κυρίως φαγητό, σαλάτα, ψωμάκι, πιρούνι, χαρτοπετσέτα. Υπάρχει συγκεκριμένο εβδομαδιαίο μενού, στηριγμένο στη μεσογειακή διατροφή.

Σας επισυνάπτουμε τη δήλωση συμμετοχής, καθώς και το εβδομαδιαίο μενού για ενημέρωσή σας.

Παρακαλούμε πολύ να αναγράψετε στη δήλωση τυχόν αλλεργία, που έχει το παιδί σας σε συγκεκριμένο τρόφιμο. Η Υπεύθυνη δήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Το επάνω μέρος αφορά τους/τις μαθητές/τριες, που είναι εγγεγραμμένοι/ες στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και το κάτω μέρος αφορά τα παιδιά, που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Ολοήμερο.

Επειδή, θα πρέπει, αύριο κιόλας, να αποστείλουμε τα στοιχεία με τον αριθμό των συμμετεχόντων, σας παρακαλούμε πολύ για την άμεση επιστροφή της υπεύθυνης δήλωσης. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.