Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940


 

Σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου από τις 26 έως 28 Οκτωβρίου, σας ενημερώνουμε:

 1.   Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, του Αγίου Δημητρίου. Το σχολείο θα είναι κλειστό.

2.     Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου : Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν κατά τμήμα και χωρίς την παρουσία γονέων, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου COVID-19. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15 και θα σχολάσουν στις 09:30. Το Ολοήμερο Τμήμα την ημέρα εκείνη δε θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε πολύ, να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών στις 09:30. Λόγω της αργίας του Αγίου Δημητρίου, οι μαθητές/τριες θα επιδείξουν τη Σχολική Κάρτα COVID-19 Την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου αντί για την Τρίτη.

3.      Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, ημέρα παρέλασης : Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες με ευθύνη των γονέων τους θα βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στις 09:30, όπου και θα τους αναμένει ο υποδιευθυντής κ. Τράκας Πασχάλης. Μετά το τέλος της δοξολογίας και πάλι με ευθύνη των γονέων, η σημαιοφόρος θα κατευθυνθεί στο Ηρώο Σταυρούπολης, ενώ οι παραστάτες θα κατευθυνθούν στο χώρο της παρέλασης. Η παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν μαθητές/τριες από τις Ε΄ και Στ΄ τάξεις, θα πραγματοποιηθεί στην οδό Αμπελοκήπων, πλησίον του σχολείου μας. Οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου στην οδό Ναυαρίνου στις 10:30, όπου και θα τους/τις περιμένει ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κουτουνίδης Στέλιος, που έχει οριστεί υπεύθυνος της παρέλασης. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 από την πλατεία Τερψιθέας. Οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στο τέλος της διαδρομής, στη διασταύρωση Αμπελοκήπων και Σοφοκλέους.

4.      Οι μαθητές/τριες θα παρελάσουν χωρίς προστατευτική μάσκα. Ιδιαίτερες οδηγίες θα δώσει στα παιδιά ο υπεύθυνος της παρέλασης κ. Κουτουνίδης Στέλιος.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.