Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΞΗ eclass ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΞΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,
έφθασε ο Μάιος και όπως ακούσαμε θα μείνουμε,εμείς τουλάχιστον του Δημοτικού σχολείου,και αυτόν τον μήνα μακρυά από το σχολείο μας.Ορισμένα πράγματα όμως γύρω μας θα αρχίσουν να αλλάζουν μέσα στον Μάιο και ελπίζουμε να έρθει και η δική μας σειρά.
Το "Μένουμε σπίτι" έγινε πλέον "Μένουμε ασφαλείς" και έτσι μπορούμε να κάνουμε λίγα περισσότερα πράγματα όσον αφορά την γυμναστική.Ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά και οι ευκαιρίες που έχουμε για δραστηριότητες εκτός σπιτιού είναι πιο πολλές τώρα.
Από εδώ και πέρα μπορούμε να συνεχίσουμε την γυμναστική στο σπίτι χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα(εύκολα ή δύσκολα) αλλά και να κάνουμε περιπάτους,τρέξιμο,ποδήλατο και ασκήσεις έξω από το σπίτι.Όπως και όσο μπορεί ο καθένας και η καθεμία από εσάς.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ -ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ GEL ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΩ. ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΞΩ.
Όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνουμε και όταν γυρίσουμε στο σχολείο,γιαυτό προπονούμαστε τώρα για να είμαστε έτοιμοι-ες.
Στις ψηφιακές τάξεις της γυμναστικής (e-class) μπορείτε να βρείτε νέα προγράμματα  ασκήσεων για μέσα στο σπίτι και κάποια που σας αρέσουν να τα κάνετε συμπληρωματικά και έξω μετά το περπάτημα ή το τρέξιμο.Επίσης σταυρόλεξα,κουίζ και εργασίες πάντα με θέμα την γυμναστική και την διατροφή και πάντα ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών.
Σίγουρα μέσα στον Μάιο θα έχουμε και τηλεσυναντήσεις ανά τάξη για να τα πούμε και από πιο κοντά.Θα ενημερωθείτε έγκαιρα με email από το σχολείο.
Σας ευχαριστώ 

ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.