Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Μ Α Θ Η Μ Α
Φ Υ Σ Ι Κ Η Σ  Α Γ Ω Γ Η Σ   

Αγαπητοί γονείς,
στις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας ,έχουν τα παιδιά μας δυστυχώς αναγκαστεί να μένουν στο σπίτι σχεδόν όλη την ημέρα. Έχοντας σταματήσει τις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες και το παιχνίδι στην γειτονιά και τα πάρκα νιώθουμε όλοι την ανάγκη να κάνουμε κάτι.
Τα παιδιά όπως και εμείς πρέπει να κάνουμε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο[περπάτημα ή τρέξιμο] σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ή να μείνουμε στο σπίτι και να γυμναστούμε .Σίγουρα αρκετοί έχετε ήδη ξεκινήσει.Για όσους δεν κάνατε τίποτα καιρός να αρχίσετε έστω και τώρα.
Σε κάθε τάξη έχω ανεβάσει προγράμματα και ασκησιολόγια για τα παιδιά μαζί με ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα εμπλουτίζεται συχνά.
Προς το παρόν το υλικό είναι ανοιχτό και δεν χρειάζονται κωδικοί,μπορείτε όμως να συνδεθείτε με τους κωδικους σας και να έχουμε οργανωμένες κλειστές τάξεις.
Οι ανάλογοι σύνδεσμοι είναι:

 


Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη  και να επαναλάβω ότι είναι απαραίτητο  για όσο διάστημα ισχύουν αυτά τα μέτρα, εσείς και τα παιδιά πρέπει να ασκηθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και σας βολεύει.

Η Υγεία μας χτίζεται και βελτιώνεται καθημερινά,έστω και με μικρότερη άσκηση.

ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΗΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.