Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης του κορωναϊού, ο Σύλλογος Διασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης μαθητών/τριών στον ίδιο χώρο:
1. Να αναβληθεί για άλλη χρονική στιγμή η κεντρική ενημερωτική εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 06-03-2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων.
2. Να ακυρωθεί η ακδήλωση με τη μουσική ομάδα "Λύραυλος", που επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή, 13 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων.
3. Να ακυρωθεί η εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών/τριών της Δ΄ τάξης στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όπου θα παρακολουθούσαν συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης μαζί με μαθητές/τριες πολλών σχολείων.
Επισημαίνουμε ότι, εκπαιδευτικές επισκέψεις μεμονωμένων τμημάτων σε χώρους, που δεν υπάρχει θέμα συνωστισμού, θα γίνουν κανονικά.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι, καθημερινά τηρούνται σχολαστικά οι οδηγίες πρόληψης του Εθνικού Ορανισμού Δημόσιας Υγείας (καθαριότητα, απολύμανση, όπως π.χ. σε πόμολα, κουπαστές, λείες επιφάνειες, θρανία, καθίσματα κ.ά). Το σχολείο είναι πλήρως εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά.
Επιπροσθέτως, την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί από το δήμο Παύλου Μελά απολύμανση σε όλους τους σχολικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.