Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ




Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι, από χθες, 08-01-2018, άρχισε η υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα».
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, αποκλειστικά, οι μαθητές/τριες που έχουν, ήδη, καταθέσει δήλωση συμμετοχής. Επειδή στο σχολείο δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι εστίασης για το σύνολο των συμμετεχόντων μαθητών/τριών και συνεπώς δεν πληρούνται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, ο σύλλογος διδασκόντων αποφάσισε να διανέμονται οι μερίδες του φαγητού στα παιδιά και να καταναλώνονται στο σπίτι. Τα παιδιά που φοιτούν στο Ολοήμερο Τμήμα θα σιτίζονται στο σχολείο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
1.    Τα παιδιά που συμμετέχουν θα σχολάνε περίπου 10 λεπτά αργότερα.
2.    Το φαγητό θα πρέπει να καταναλώνεται έως τις 14:45, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αλλοίωσής του. Αν δεν καταναλωθεί έως την προβλεπόμενη ώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να απορρίπτεται. Σε περίπτωση διαπίστωσης οποιουδήποτε ποιοτικού προβλήματος, αυτό θα πρέπει να αναφέρεται άμεσα στη διεύθυνση του σχολείου.
3.    Στην περίπτωση που κάποιο παιδί έχει αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο ή συστατικό αυτού υπάρχει αναλυτική περιγραφή στην ετικέτα της συσκευασίας των γευμάτων για το είδος των αλλεργιογόνων παραγόντων που περιέχονται μέσα στα φαγητά καθώς και για το σύνολο των συστατικών με τα οποία αυτά παρήχθησαν.
4.    Εάν κάποιος γονέας δεν έφερε τη δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα με τη διεύθυνση έως την Τετάρτη, 10-01-2018 και ώρα 10:00 (και τηλεφωνικά στο 2310656110) για πιθανή μελλοντική συμμετοχή στο πρόγραμμα.
5.    Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι το σχολείο θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βασιλικό Θέατρο την Τετάρτη, 31-01-2018, για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ελίζα». Σας αποστέλλουμε υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.