Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 


Αγαπητοί γονείς,

Ενόψει της λήξης του σχολικού έτους 2023-2024, σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και γενικότερα για τη λειτουργία του σχολείου:

1.     Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.

2.     Τρίτη, 11 Ιουνίου, Γιορτή Λήξης του Σχολικού Έτους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν στην αυλή του σχολείου ποικίλες δραστηριότητες – παιχνίδια με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών/τριών. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 18:30. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων 19:00. Υπεύθυνοι: Παπαδοπούλου Σοφία και Τζελέπης Άγγελος, εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής.

3.     Πέμπτη, 13 Ιουνίου  και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για του/τις αποφοίτους της ΣΤ΄ τάξης 2024 στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

4.     Παρασκευή, 14 Ιουνίου, τελευταία ημέρα σχολικού έτους. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15. Θα επιδοθούν οι Τίτλοι Προόδου (Ενδεικτικά) και τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 09:15. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση τους. Την ημέρα εκείνη η Πρωινή Ζώνη δε θα λειτουργήσει.

 

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.