Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤ ΄ΤΑΞΗΣ 2024

 

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετήσαμε την Πέμπτη 13 Ιουνίου τους αποφοίτους της ΣΤ΄ τάξης 2024, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης "Μίκης Θεοδωράκης''! Τα παιδιά παρουσίασαν με ενθουσιασμό την παράσταση ''Ο πόλεμος των γενεών'', που προετοίμαζαν πυρετωδώς εδώ και καιρό! Η αυλή μας κατάμεστη από κόσμο και ο καιρός σύμμαχος σε μια μοναδική βραδιά. Τι να πρωτοπεί κανείς γι' αυτά τα πολυτάλαντα, χαρισματικά και δημιουργικά παιδιά! Μας έκαναν να αναπολήσουμε το παρελθόν, να κλάψουμε και να γελάσουμε, να αναστοχαστούμε πάνω σε προσωπικές εμπειρίες και πάνω απ' όλα να συγκινηθούμε βαθιά αποχαιρετώντας αγαπημένα προσωπάκια! 

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για άλλη μια φορά! Θερμά συγχαρητήρια και στον δάσκαλο της Στ΄ τάξης κ. Απόστολο Μπέκα για την επιλογή του έργου, την προετοιμασία και τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης! Ευχαριστίες πολλές στην κ. Κούλα Μπαρτζώκα δασκάλα της Στ΄τάξης! Δεν πρέπει να παραλείψουμε τα ολόθερμα ευχαριστώ μας στην κ. Σωτηρία Καλαμίδα, εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας, για την προετοιμασία του οπτικοακουστικού υλικού, την επιμέλεια των ψηφιακών μέσων και την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης! Πολλές, πολλές ευχαριστίες και στον υποδιευθυντή μας κ. Πασχάλη Τράκα που αεικίνητος και ακούραστος φροντίζει πάντα όλα να πάνε καλά! Τα τραγούδια των παιδιών επιμελήθηκε η μουσικός κ. Ελευθερία Κουτσουβέλη και τα σκηνικά της παράστασης η εικαστικός κ. Στέλλα Παπαδοπούλου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που μας συμπαραστέκεται, προσφέρει και μας βοηθά σε κάθε δράση μας!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται ολόψυχα στους αποφοίτους μας υγεία, καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.