Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ


Αγαπητοί γονείς
,

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στις 09:00. 

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:45 χωρίς τσάντα. Μετά τον Αγιασμό τα παιδιά θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους, για να γνωρίσουν το δάσκαλο ή τη δασκάλα τους. Θα λάβουν οδηγίες για τις επόμενες ημέρες και θα σχολάσουν στις 10:15. 

Τα βιβλία βρίσκονται στο σχολείο και θα διανεμηθούν την επόμενη ημέρα, Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου. Από την Τρίτη 12/09, θα λειτουργήσει κανονικά η Πρωινή Ζώνη (προσέλευση 07:00 - 07:15) και το Ολοήμερο Τμήμα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με νέα απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, υπάρχει, πλέον, η δυνατότητα αποχώρησης των μαθητών/τριών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα στις 14:55. Ως εκ τούτου όσοι γονείς επιθυμείτε να αποχωρούν τα παιδιά σας στις 14:55, θα πρέπει να συμπληρώσετε νέα αίτηση και να την καταθέσετε στο σχολείο. Αυτό μπορεί να γίνει την ημέρα του Αγιασμού και την επομένη. Θα υπάρχουν αιτήσεις στην είσοδο του σχολείου. Μπορείτε, επίσης, να την αποστείλετε και διαδικτυακά στο e-mail του σχολείου 3dimstavr@sch.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά στα 2310656110 και 2311253702. 

Επειδή δε θα ξεκινήσει, άμεσα, το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων, τα παιδιά που φοιτούν στο Ολοήμερο Τμήμα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό. Μετά το τέλος του Αγιασμού, οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης, με τους γονείς τους, θα παραμείνουν στην αυλή, για να γνωρίσουν το δάσκαλο και τη δασκάλα τους και να γίνει η κατανομή των παιδιών στα τμήματα. 

Αγαπητοί γονείς

Το σχολείο μας είναι πλήρως στελεχωμένο με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και έχει, ήδη, λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του. Είμαστε σίγουροι ότι, με τη δική σας συνεργασία και συμμετοχή, θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουμε, με απώτερο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και κατ’ επέκταση το καλό των μαθητών/τριών μας.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.