Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

 

 
Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων 2022, το σχολείο μας θα συγκεντρώσει γι' ακόμη μια φορά τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τη στήριξη οικογενειών μαθητών/τριών μας, που βιώνουν καταστάσεις οικονομικής ένδειας και της Εθελοντικής Οργάνωσης : "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Οι ανάγκες συνανθρώπων μας παραμένουν και μάλιστα έχουν αυξηθεί, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό.
Σ' αυτές, λοιπόν, τις δύσκολες συνθήκες απευθυνόμαστε στην ευαισθησία σας και σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια που κάνουμε, για να σκορπίσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το μεγάλο κοινωνικό έργο του "Χαμόγελου του Παιδιού".
Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι:
  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μακαρόνια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, βρεφικές πάνες.
  • Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης.

 Η Δράση είναι μια συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων με το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.