Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ

 


3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

«Μίκης Θεοδωράκης»

Αγαπητοί γονείς,

Αναφορικά με τη λειτουργία του σχολείου τις επόμενες ημέρες, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1.    Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου: Το σχολείο δε θα λειτουργήσει, λόγω της εορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου.

2.   Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου: Την ημέρα αυτή και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Θα διαρκέσει περίπου μία (1) ώρα και παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών. Σε ότι αφορά την παρουσία γονέων, για λόγους αποφυγής του συνωστισμού, θα επιτραπεί η παρουσία μόνο γονέων των μαθητών/τριών της Δ΄ τάξης, που έχουν θεατρικό σκετς, της Ε΄ τάξης (χορωδία), του σημαιοφόρου και των παραστατών. Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας. Επίσης, την ημέρα εκείνη η πρωινή ζώνη και το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσουν.

3.    Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, ημέρα παρέλασης: Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, με ευθύνη των γονέων τους, θα βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στις 09:45, όπου θα τους αναμένει ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Τράκας Πασχάλης, για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά το τέλος της θα κατευθυνθούν στο Ηρώο Σταυρούπολης για την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων. Η καθιερωμένη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην οδό Αμπελοκήπων, πλησίον του σχολείου μας και θα συμμετέχουν μαθητές/τριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης. Οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες θα βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου, στην οδό Ναυαρίνου, στις 10:30, όπου θα τους/τις περιμένουν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί κ. Παπαδοπούλου Σοφία και η κ. Πίττη Κατερίνα. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 από την Πλατεία Τερψιθέας. Οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στο τέλος της διαδρομής, στη διασταύρωση των οδών Αμπελοκήπων και Σοφοκλέους, αφού πρώτα ενημερώνουν τις συνοδούς εκπαιδευτικούς. Όσοι/ες μαθητές/τριες δεν αποχωρήσουν με τους γονείς τους, θα επιστρέψουν στο σχολείο, από όπου θα κατευθυνθούν μόνοι/ες στα σπίτια τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.