Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940













Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορταστική εκδήλωση του σχολείου μας για την εθνική επέτειο του έπους του '40. Μετά από δυόμιση, περίπου, χρόνια περιορισμών, λόγω της πανδημίας, μας δόθηκε εφέτος η δυνατότητα να διοργανώσουμε κεντρική εκδήλωση σε κλειστό χώρο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεών μας με παρουσία γονέων των παιδιών, που συμμετείχαν.

Περιλάμβανε το θεατρικό δρώμενο: "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ" από τους μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης, διανθισμένο από τα παρακάτω υπέροχα τραγούδια, τα οποία αποδόθηκαν από τη σχολική μας ορχήστρα - χορωδία:

  • Ντούτσε Ντούτσε.
  • Πω πω τι έπαθε ο Μουσολίνι!
  • Τα Λουστράκια.
  • Αυτόν τον κόσμο τον καλό.

Τη σχολική ορχήστρα - χορωδία αποτελούσαν μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις συντελεστές της εκδήλωσης:

Τους εκπαιδευτικούς της Δ΄ τάξης κ. Κουνενάκη Σοφία και κ. Ξενιτόπουλο Νίκο, την εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής κ. Λιάπτση Ανέτα, που επίλεξε το κατάλληλο για τη περίσταση θεατρικό έργο και είχε τη γενικότερη σκηνοθετική επιμέλεια, την εκπαιδευτικό Εικαστικών για την κατασκευή των υπέροχων σκηνικών και των στολών, που χρησιμοποιήθηκαν στην παράσταση και την εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Κουτσουβέλη Ελευθερία, για την οργάνωση και προετοιμασία της σχολικής ορχήστρας - χορωδίας. Οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τα όμορφα τραγούδια, που ακούστηκαν για πρώτη φορά σε εκδήλωσή μας.  Συγχαρητήρια στον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Τράκα Πασχάλη για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξή του. Τέλος, συγχαίρουμε όλα τα παιδιά της Δ΄ και Ε΄ τάξης για την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Το ιστορικό πλαίσιο της εορτής ανέπτυξε στους/τις παριστάμενους/ες ο δάσκαλος κ. Ξενιτόπουλος Νίκος. Η εκδήλωση τελείωσε με τον Εθνικό μας Ύμνο, που τραγουδήθηκε από όλους και όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.