Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 


Αγαπητοί γονείς, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά,

 Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1.      Η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Ερωδιός στο Λιθότοπο Σερρών (Λίμνη Κερκίνη). Τις επόμενες ημέρες θα σας αποστείλουμε την αναγκαία υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής.

2.      Οι εγγραφές στο Ολοήμερο Τμήμα για το σχολικό έτος 2022-2023, έχουν αρχίσει και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη, 18 Μαΐου. Η εγγραφή στο Ολοήμερο Τμήμα γίνεται με την κατάθεση στο σχολείο της σχετικής αίτησης, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Εάν επιθυμείτε και την εγγραφή στο Τμήμα της Πρωινής Ζώνης (προσέλευση 07:00-07:15) θα πρέπει να το σημειώσετε στην αίτηση. Επισημαίνουμε ότι για την εγγραφή στην Πρωινή Ζώνη, απαιτείται η εγγραφή στο Ολοήμερο Τμήμα. Τα παιδιά, που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα έχουν, σήμερα, μαζί τους την αίτηση εγγραφής σε έντυπη μορφή.    Σας την αποστέλλουμε και σε επισυναπτόμενο  αρχείο. Εάν πρόκειται για εγγραφή αδερφών, στην ίδια αίτηση θα αναφέρονται τα ονόματα όλων. Ως τάξη θα αναγράφεται αυτή, που θα παρακολουθήσει το παιδί σας τη σχολική χρονιά 2022-2023. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε  με τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλεφωνικά στο  2310656110 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό  μήνυμα στο 3dimstavr@sch.gr. Παρακαλούμε πολύ, η διαδικασία της κατάθεσης των αιτήσεων να ολοκληρωθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

3.      Κατόπιν ερωτημάτων, που δεχτήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι καταργήθηκε η υποχρέωση διενέργειας self test για την προσέλευση στο σχολείο, εξακολουθεί, όμως, η υποχρέωση της χρήσης της προστατευτικής μάσκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.